MY PREN

06 September 2014

APAM POLKADOT X~SMC 78

khas untuk group x~smc78. ni sblm masak. yg dah masak ada kat bawah sana
lebih 200 biji harus disiapkan
150 biji dah siap
untuk member pejabat untuk jamuan sekolah anaknyer
ni lah hasilnyervstlh di kukus

14 Februari 2014

APAM POLKADOT VERSI AKU

alhamdulillah siap juga 100 biji apam polkadot customer aku. Mekasih kerana order ngan aku. Wat u ollsss yg berminat nak tempah murah jer. 100 biji RM40 jer.

13 Februari 2014

COKLAT OREO

siap sudah 80 pcs coklat oreo. Korang tau sbb apa d panggil COKLAT OREO? sbbnyer kat dalam salutan coklat tu, ada kepingan oreo. Bestmekacih kpd rakan FB yg sudi wat tempahan ngan saya.ready utk htr jumaat ni.

18 Januari 2014

KEK MINYAK PELANGI LAGI

ready utk masuk dalam kukussetelah keluar dr kukus, inilah hasilnyer. inilah kejadian yg sebenarnyer. Bentuk memang gebu gebaslah. Bg yg x suka manis2 boleh try kek ni.

11 Januari 2014

DALAM HATI ADA RINDU

Dalam hati ada rindu? Jangan biarkan rasa rindu tu membelengu anda. Malu untuk meluahkan? Luahkanlah melalui COKLAT CINTA KASIH. hubungi saya. Sedia membantu

I LOVE U

luahkan rasa cinta anda dengan COKLAT CINTA KASIH. saya sedia menrealisasikan impian anda.

10 Januari 2014

SELAMAT BERTUNANG

Tempahan dari rakan sepejabat untuk menjadi salah satu hantaran wat adik iparnyer... Mekasih wat tempahan ngan saya. Lau ada yg beminat nak tempah, boleh call sy k.

30 November 2013

KEK MINYAK

KEK MINYAK femes kat FB skrg. Ambil kesempatan wat jgklah. Ternyata mmg best. So... Lau anda nak merasa blh order ngan saya. Call 012-6341245. Sebijik kek tu RM20 jer

28 November 2013

APAM POLKADOT LAGI

taraaa... Operasi malam td. 100 biji apam order dari kakak rakan satu opis. Order bersama popia nestum.tema kaler pink.

26 November 2013

MINI COKLAT MOIST CAKE

coklat moist cake dlm bekas mini. Terasa kelembapannyer dan di hiasi coklat rice
RM1.50 sebekas. Minimum order 30 bekas. Kalau berminat call 012-6341245

26 Oktober 2013

PUDING PELANGI


cantik menarik tertarik kau memang dabom... tp pelangi ni 3 kaler jer.
yang berminat nak order call sy 012-6341245 tp limited utk area putrajaya n seksyen 27-28 shah alam jer.sebekas RM25

PUDING PELANGI


cantik menarik tertarik kau memang dabom... tp pelangi ni 3 kaler jer.
yang berminat nak order call sy 012-6341245 tp limited utk area putrajaya n seksyen 27-28 shah alam jer.sebekas RM25

PUDING PELANGI


cantik menarik tertarik kau memang dabom... tp pelangi ni 3 kaler jer.
yang berminat nak order call sy 012-6341245 

limited utk area putrajaya n seksyen 27-28 shah alam jer.
sebekas RM25

PUDING PELANGI


cantik menarik tertarik kau memang dabom... tp pelangi ni 3 kaler jer.
yang berminat nak order call sy 012-6341245 sebekas RM25

20 Oktober 2013

LOLICHOC

thanks  buat customer dr pasir mas kelantan yg sudi wat tempahan d rosechocolate2u. 

COKLAT LOVE

tempahan dari sahabat FB yg wat tempahan untuk hantaran majlis perkahwinannye d Kelantan. tima kasih daun keladi. lain kali order lagi k. SELAMAT PENGANTIN BARU dari saya sefemly moga ikatan yg terbina akan kekal hingga hujung nyawa.

HANTARAN KAWIN

SELAMAT PENGANTIN BARU utk WAN & ANA pd 18.10.13 moga kalian berpuas hati ngan hasil tangan sy. buat pengemar coklat d luar sana, lau rasa teringin nak makan coklat call je 012-6341245. PA sy akan sedia melayan n mengambil tempahan anda.

19 September 2013

LOOSE


pembelian loose dari rakan sepejabat untuk makan anak beranak.

HEPI BEZDAY MIA


Tenpahan dari rakan sepejabat wat besday anak buahnyer..
mekacih kerana wat tempahan di rosechocolate.

setelah di letak reben, inilah hasilnyer...